En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde kâin insanların ve sair kıvrakların yangın veya rastgele bir acil kalıp esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, bünyelması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında dünya almaktadır.

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Tehlikeli sınıftaki işçilikyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık alanı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar meselelevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride sarılmış kalabilir.

şayet bir yangın bapsı kucakin hediye mabeyinştırması yapılıyor ise bu durumda en güzel opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna bakılırsa en esaslı hediyeı fethetmek olacaktır.

Yangın kapıları yararlanma alanına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yıllardır sektördeki yangın kapısı faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir hizmete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Şirketimiz ile kurduğunuz bakım ilişkisi kapsamında, lüzumlu dijital vasat ve bildirişim vesaitı üzerinden, gerekse vasıtasız paylaşacağınız kişisel verilerinizin nöbetlenmesi ve 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve müteallik yasal mevzuatın gereklerinin namına getirilmesi itibarıyla bilgi sorumlusunun kimliği zirdaki gibidir:

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page